Home        Contact        Links        Forum
 

Jaarthema 2010-2011: Beleef de Wave!


Het WK Sfeerwerpen, wasda? Misschien is het een wedstrijdje moppen tappen zonder verliezer! Of is het misschien wel een eindeloze wave van plezier die je met KLJ beleeft. Met zijn ups en downs en het kamp als klap op de vuurpijl! Ontdek hier hoe je de ultieme wave in gang kan zetten.

Wave 1: Doe de dingen die je doet, samen!

Er is altijd sfeer in je KLJ-afdeling. Deze sfeer kan extatisch zijn door het massaspel tijdens de startdag, of als de leden met een wauw-gevoel naar huis gaan. Maar ze kan ook gezapig zijn door het samen rondhangen in het lokaal. Belangrijk is dat we als KLJ samen iets verwezenlijken. Waar elk lid, elke leider en zelfs elke ouder  een bijdrage aan levert.

 

Wave 2: Mijn groep, fijne groep

Als KLJ willen we dat elke afdeling hier mee aan de slag gaat.. Sfeer is natuurlijk gewoon de ambiance en de gezellige sfeer die je telkens weer kan opsnuiven. Maar sfeer is veel meer dan enkel plezier maken. Een hechte groep maakt dat alles gesfeerd loopt. Want een en een is veel meer dan twee. Je thuis voelen in de groep, rekening houdend met elkaars eigenheid, dat is KLJ!

 Wave 3: Pimp je lokaal

KLJ beleef je natuurlijk ook in en rond je lokaal, jullie tempel! Een veilige en inspirerende plaats waar de ene week een bonte avond organiseert en de andere week een knutseldag houdt. Belangrijk is dat elk lid zich hier thuis voelt. Een levendige omgeving aangepast aan de activiteit zorgt ervoor dat iedereen aan de activiteit begint met volle goesting!

 

Wave 4: Zorg voor wauw-momenten

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld enkele wauw-momenten in KLJ. Dit zijn de wauw’s die we, als afdeling, beleven tijdens activiteiten in het gewest of tijdens een Kick Off XL. Deze uitzonderlijke momenten blijven je hele (KLJ-)leven bij. Wil jouw afdeling er zo nog enkele beleven dit jaar?